אנטי פסטי חריף של עגבניות ושומר בסגנון אסיאתי
/ ניצן רז
ירקות צלויים בתנור, אבל עם טוויסט, בזכות המרכיבים האסיאתיים שמעניקים להם טעם שונה במקצת.
|
חומרים
|
40 עגבניות שרי (רצוי ממגוון סוגים וצבעים, ורצוי במיוחד להשתמש בעגבניות המאורכות) |
1 שומר חתוך לקוביות או לרצועות |
1 ראש שום שלם |
8 כפיות שמן זית |
5 כפיות רוטב סויה |
2 כפיות שורש ג'ינג'ר טרי מגורר |
3 כפיות שום כתוש |
4 כפיות חומץ בלסמי (או חומץ בלסמי לבן) |
1 כפית סוכר |
2 כפיות מיץ יוזו |
2 כפיות רוטב דגים |
2 כפיות רוטב צ'ילי חריף |
10 עלי בזיליקום |
10 עלי נענע |
תבנית אלומיניום בגודל 30*40 ס"מ |
אופן ההכנה |
מחממים את התנור לחום גבוה מאוד (250 מעלות). מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה. יוצקים לתבנית ומכסים ברדיד אלומיניום. אופים 25 דקות. מגישים חם או קר.
|
חזרה |