אפל שמפיין
/ צוות ה"טמפל בר" וטל חוטינר
משקה חמוד ותמים למראה. פירות היער מתגלגלים, עולים ויורדים בתוך בועות השמפניה. אבל, מדובר בשילוב של וודקה ושמפניה שיוצר משקה חזק במיוחד.
|
חומרים
|
2 כפות (30 מ"ל) סמירנוף תפוח, או וודקה תפוח אחרת |
2 כפות (30 מ"ל) מיץ ליים או מיץ לימון |
נגיעה של מי סוכר |
שמפניה |
1/2 כף פירות יער טריים או קפואים |
אופן ההכנה |
מנערים בשייקר את הוודקה, הליים ומעט מי סוכר. יוצקים לכוס שמפניה גבוהה, מוזגים שמפניה עד סוף הכוס, מוסיפים את פירות היער ומגישים.
|
חזרה |