שלח להדפסה  
פסטה

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פסטה סגולה ופיקנטית / שוש רהב ומוסיה אקהויז, מתוך הספר "עינוגים"


חומרים (7 מנות)
1/2 חבילה פסטה (מכל סוג שהוא)
1 סלק שטוף וקלוף
100 גרם חמאה
1/4 שקית אפונה קפואה
12 שיני שום כתושות
עלי בזיליקום שטופים
גבינת פרמזן לגירוד
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה יחד עם הסלק על פי ההוראות שעל גבי השקית. מסננים.
  2. בסיר רחב ונוח ממיסים את החמאה. מוסיפים ומזהיבים שום כתוש. מערבבים היטב בעזרת כף עץ. מוסיפים את האפונה ומקפיצים קלות.
  3. מוסיפים את הפסטה. מערבבים קלות בעזרת כף עץ. מוסיפים בזיליקום. מגרדים מעל גבינת פרמזן ומגישים מיד.




חזרה