פטוצ'יני צנוברים שמנת ולימון
/ יעל גרטי
לאכול הכל ביום ההכנה- למחרת זה כבר לא זה ........
|
חומרים
|
250 גרם פטוצ'יני בארילה ירוק ולבן (שני צבעים) |
50 גרם צנוברים |
1 שמנת לבישול 15% (250 מ"ל) |
מיץ מ 1 לימון |
גרד קליפת לימון מחצי לימון |
מלח |
פלפל שחור גרוס גס |
שמן זית |
אופן ההכנה |
- לטגן במחבת בשמן זית את הצנוברים (בהשגחה צמודה- זה לוקח כמה שניות) עד להזהבה ולשים בצלחת על נייר סופג.
- לגרר קליפת חצי לימון ולשים בקערית בצד.
- לסחוט את הלימון שגררת ולשים בקערית בצד.
- להכין את הפטוצ'יני לפי הוראות היצרן ולסנן - עכשיו הפסטה המסוננת במסננת.
- בסיר בו היתה הפסטה לחמם על אש קטנה השמנת 15% לבישול ולהוסיף אליה את המיץ לימון וגרד לימון.
- לשפוך פנימה את הפסטה המסוננת היטב ולהגביר קצת את האש,
- להוסיף את הצנוברים המטוגנים, לתבל במלח ופלפל שחור גרוס גס, לערבב היטב ולהוריד במהירות מהאש.
|
חזרה |