שלח להדפסה  
שבועות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חומוס הודי מוקפץ / איילת בן-יוסף


חומרים
2 כוסות חומוס מבושל (מופשר)
1 כף שומשום
שמן לטיגון
1 כף אבקת קארי
מלח
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט שמן במחבת.
  2. מוסיפים את השומשום ומטגנים אותו במשך כדקה.
  3. מוסיפים את הקארי ומטגנים ביחד.
  4. מוסיפים את החומוס ומקפיצים ביחד עד שכל גרגרי החומוס מצופים בתבלינים.
  5. מוסיפים מעט מלח ומתיישבים לזלול.




חזרה