|
|
|
|
עוף בחרדל
/ פיליס גלזר
|
חומרים (4 מנות)
|
1.5 כפות חרדל דיז'ון |
1 כפית טימין יבש |
4 חצאי חזה עוף |
3/4 כפית מלח (לא הכרחי) |
פטרוזיליה לקישוט |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור ל-225 מעלות צלזיוס.
- מערבבים חרדל ו-1/2 כפית טימין בקערה. מפזרים מלח על העוף.
- במחבת שרוסס בתרסיס שמן או נמרח במעט שמן, מניחים את העוף עם העור כלפי מטה. מטגנים 5 דקות או עד שמשחים. הופכים ומטגנים 3 דקות או עד שמשחים בצד השני. מוציאים ומורחים את תערובת החרדל והטימין על העור.
- מעבירים בכלי לתנור ואופים ב-225 מעלות 10 דקות או עד שמוכן. מקשטים עם יתרת הטימין. מגישים עם ירקות אפויים או מאודים.
| חזרה | | |