שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סאוס (מרק) קאריבי / רותי קינן

הסאוס הוא שם למשפחת מרקים דלילים על בסיס סוגים שונים של בשר. מרק העוף הסטנדרטי מקבל תפנית מקורית בזכות מיץ הליים או הלימון והמלפפון שמוסיפים לו לפני ההגשה.


חומרים (7 מנות)
1 עוף מוחלק לחלקים
2 ליטר מים
2 מקלות סלרי פרוסים דק
1 בצל קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
מלח ופלפל
כמה טיפות רוטב טבסקו
1/2 כוס מיץ ליים או לימון טרי
1 מלפפון פרוס
אופן ההכנה
  1. מכניסים לסיר גדול את כל המרכיבים מלבד מיץ הלימון והמלפפון ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים ברתיחה עדינה. מסירים מהאש ומצננים.
  2. מסירים את הבשר מעצמות העוף ומפרקים לפיסות קטנות. מסלקים את העצמות ומחזירים את פיסות למרק. לפני ההגשה, מחממים שנית, מוסיפים את מיץ הליים או הלימון ואת המלפפון.




חזרה