שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קומפוט גויאבות / ארז קומורובסקי


חומרים (4 מנות)
4 גויאבות
4 כפות סוכר דמררה
יין לבן חצי יבש
4 מסמרי ציפורן
5 גרגרי פלפל שחור
קליפה מלימון אחד
2 מקלות קינמון
אופן ההכנה
  1. חותכים לרבעים את הגויאבות.
  2. מניחים את הפלחים בסיר קטן ומוסיפים את התבלינים והסוכר. מוזגים יין עד לכיסוי הפלחים. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים רק עד שהגויאבות מתחילות להתרכך.




חזרה