שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אגרולים ויטנאמיים / איריס ז'ורלט

8 אגרולים


חומרים
8 דפי אורז
1/4 חבילת אטריות שעועית, מושרות במשך חמש דקות במים רותחים
200 גרם שרימפס חלוטים
8 עלי בזיליקום
8 גבעולי עירית
4 עלי חסה משי
חופן עלי בייבי
עלי נענע
פפאיה חתוכה
פיסות אננס
פיסות ליצ'י
רוטב צ'ילי מתוק, לתיבול והגשה
אופן ההכנה
  1. טובלים את עלי האורז בקערה עם מים פושרים למשך כמה שניות. מוציאים בעדינות ומניחים על נייר מטבח סופג. 
  2. מניחים את חומרי המילוי, על עלה האורז, לפי הסדר: חצי עלה חסה, בזיליקום נענע ובייבי, עירית שתציץ החוצה, אטריות שעועית, פיסת שרימפ, פפאיה, מנקדים במעט רוטב צ'ילי - ומקפלים. קודם מלמטה, אחר כך משני הצדדים, ובסוף כמה קיפולים כלפי מעלה-ממש כמו בלינצ'ס.
  3. מניחים בכלי הגשה יפה, מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק, טובלים ואוכלים.




חזרה