|
|
|
|
אגרולים ויטנאמיים
/ איריס ז'ורלט
8 אגרולים
|
חומרים
|
8 דפי אורז |
1/4 חבילת אטריות שעועית, מושרות במשך חמש דקות במים רותחים |
200 גרם שרימפס חלוטים |
8 עלי בזיליקום |
8 גבעולי עירית |
4 עלי חסה משי |
חופן עלי בייבי |
עלי נענע |
פפאיה חתוכה |
פיסות אננס |
פיסות ליצ'י |
רוטב צ'ילי מתוק, לתיבול והגשה |
אופן ההכנה |
- טובלים את עלי האורז בקערה עם מים פושרים למשך כמה שניות. מוציאים בעדינות ומניחים על נייר מטבח סופג.
- מניחים את חומרי המילוי, על עלה האורז, לפי הסדר: חצי עלה חסה, בזיליקום נענע ובייבי, עירית שתציץ החוצה, אטריות שעועית, פיסת שרימפ, פפאיה, מנקדים במעט רוטב צ'ילי - ומקפלים. קודם מלמטה, אחר כך משני הצדדים, ובסוף כמה קיפולים כלפי מעלה-ממש כמו בלינצ'ס.
- מניחים בכלי הגשה יפה, מגישים עם רוטב צ'ילי מתוק, טובלים ואוכלים.
| חזרה | | |