שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תבשיל עוף בדבש / אסתר


חומרים (4 מנות)
1 עוף
3 בצלים גדולים
1/4 כוס רוטב סויה
3 כפות דבש
1 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פלפל אנגלי
1 כפית מלח
1 כוס מים רותחים
2 כפות שמן
אופן ההכנה
  1. פורסים את הבצלים ומחממים את השמן בסיר. מטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים.
  2. מוסיפים את העוף לסיר ומטגנים כרבע שעה. מערבבים את הדבש במים הרותחים עד שהוא נמס לחלוטין.
  3. מוסיפים לסיר את התבלינים, הסויה ותערובת המים והדבש. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה מאוד בסיר מכוסה, כשעתיים.
  4. התבשיל מוכן כשהבשר רך מאוד ושחום ונותרים מעט מאוד נוזלים.
חזרה