|
|
|
|
תבשיל עוף בדבש
/ אסתר
|
חומרים (4 מנות)
|
1 עוף |
3 בצלים גדולים |
1/4 כוס רוטב סויה |
3 כפות דבש |
1 כפית פלפל שחור |
1/4 כפית פלפל אנגלי |
1 כפית מלח |
1 כוס מים רותחים |
2 כפות שמן |
אופן ההכנה |
- פורסים את הבצלים ומחממים את השמן בסיר. מטגנים את הבצלים עד שהם מזהיבים.
- מוסיפים את העוף לסיר ומטגנים כרבע שעה. מערבבים את הדבש במים הרותחים עד שהוא נמס לחלוטין.
- מוסיפים לסיר את התבלינים, הסויה ותערובת המים והדבש. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים על אש קטנה מאוד בסיר מכוסה, כשעתיים.
- התבשיל מוכן כשהבשר רך מאוד ושחום ונותרים מעט מאוד נוזלים.
| חזרה | | |