|
|
|
|
סלמון בחלב קוקוס ופטריות
/ רוני א.
|
חומרים (6 מנות)
|
6 פרוסות סלמון |
1 קופסה חלב קוקוס |
1 סלסלה פטריות שמפיניון |
2 כפות טרגון |
1/2 כוס מיץ לימון טרי |
מלח ים |
פלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- מפשירים את הסלמון. משרים את הפרוסות במיץ הלימון במשך שעה. פורסים את הפטריות.
- שוטפים את הדג, מייבשים ומניחים בתבנית. מפזרים את הפטריות ויוצקים את חלב הקוקוס.
- מפזרים את עלי הטרגון, ממליחים ומפלפלים.
- אופים כ-20 דקות בתנור שחומם לחום של 200 מעלות צלזיוס.
| חזרה | | |