שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלמון בחלב קוקוס ופטריות / רוני א.


חומרים (6 מנות)
6 פרוסות סלמון
1 קופסה חלב קוקוס
1 סלסלה פטריות שמפיניון
2 כפות טרגון
1/2 כוס מיץ לימון טרי
מלח ים
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. מפשירים את הסלמון. משרים את הפרוסות במיץ הלימון במשך שעה. פורסים את הפטריות.
  2. שוטפים את הדג, מייבשים ומניחים בתבנית. מפזרים את הפטריות ויוצקים את חלב הקוקוס.
  3. מפזרים את עלי הטרגון, ממליחים ומפלפלים.
  4. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם לחום של 200 מעלות צלזיוס.
חזרה