שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטריות בשמנת חמוצה / דיאנה


חומרים (4 מנות)
1 סלסלה פטריות שמפיניון
1/4 חבילה קטנה חמאה
1 גביע שמנת חמוצה
4 כפות שמיר קצוץ
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי בינוני. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הפטריות עד שהן מפרישות נוזלים.
  2. בעזרת כף מחוררת, מוציאים את הפטריות מהמחבת ומניחים בכלי.
  3. ממשיכים לבשל את נוזלי הפטריות עד שהם מצטמצמים כמעט לגמרי.
  4. מחזירים את הפטריות למחבת ומערבבים היטב.
  5. מניחים את השמנת בכלי וטורפים היטב לקבלת מרקם חלק. ממליחים ומפלפלים.
  6. מוסיפים לשמנת את הפטריות ואת השמיר, מערבבים היטב ושמים במקרר למשך שעה לפחות.

חזרה