|
|
|
|
פטריות בשמנת חמוצה
/ דיאנה
|
חומרים (4 מנות)
|
1 סלסלה פטריות שמפיניון |
1/4 חבילה קטנה חמאה |
1 גביע שמנת חמוצה |
4 כפות שמיר קצוץ |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- פורסים את הפטריות לפרוסות בעובי בינוני. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הפטריות עד שהן מפרישות נוזלים.
- בעזרת כף מחוררת, מוציאים את הפטריות מהמחבת ומניחים בכלי.
- ממשיכים לבשל את נוזלי הפטריות עד שהם מצטמצמים כמעט לגמרי.
- מחזירים את הפטריות למחבת ומערבבים היטב.
- מניחים את השמנת בכלי וטורפים היטב לקבלת מרקם חלק. ממליחים ומפלפלים.
- מוסיפים לשמנת את הפטריות ואת השמיר, מערבבים היטב ושמים במקרר למשך שעה לפחות.
| חזרה | | |