שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות מזרחיות מלוחות עם שומשום / גלעד


חומרים
1 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים או חצי חבילת שמרית
1.5 כוסות מים
1 חבילת מרגרינה בלי מלח (200 גרם) או חמאה
1 כוס שמן
1 כף מלח
1 חבילת שומשום (100 גרם)
1 ביצה טרופה עם מעט שמן להברשת העוגיות
אופן ההכנה
  1. בקערת המיקסר להמיס את השמרים עם המים.
  2. להוסיף מעל את הקמח+מלח+מרגרינה מומסת+שמן.
  3. לעבד הכל לבצק.
  4. לתת לבצק לנוח כשעה במקרר.
  5. לשים נייר אפיה בתבנית התנור. לקרוץ עוגיות מוארכות קטנות או צורת בייגלה קטנים ולהניח בתבנית.
  6. למרוח את העוגיות בביצה ולפזר שומשום מעל.
  7. לאפות בתנור בחום בינוני 180 מעלות עד שמקבלות צבע .( בערך 50 דקות).
  8. לצנן את העוגיות ולשמור בכלי אטום.

חזרה