|
|
|
|
עוף עם מנגו ומייפל
/ מי-טל
|
חומרים
|
שוקי עוף טרי (כרעיים + רגל) |
מנגו |
פלפל חריף אדום |
תבלין גריל עוף |
נענע |
פלפל |
מלח גס |
פלפל אנגלי |
סירופ מייפל |
שום |
שמן זית |
אופן ההכנה |
- לוקחים את חלקי העוף הטרי ומקים מעצמות.
- מניחים בתבנית את חלקי העוף הנקיים.
- משמנים את העוף בשמן זית ומפזרים תבלין גריל עוף.
- חותכים את השום לחתיכות קטנות ומפזרים על חתיכות העוף ומתחת לעוף.
- קוצצים נענע טריה ומפזרים מתחת לעוף ועליו.
- מוסיפים פרוסות של פלפל אדום חריף ( בכמות נדיבה ).
- ממליחם ומפלפלים.
- שופכים קצת מים בתבנית ומכניסים לתנור לכ 20 דקות בחום בינוני.
- חותכים את המנגו לפרוסות.
- לאחר 20 דקות מוצאים את העוף מהתנור מוסיפים את פרוסות המנגו ומפזרים בנדיבות סירופ מייפל על העוף והמנגו ומכניסים לתנור לעוד כ 10 דקות.
- מגישים חם
| חזרה | | |