שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף עם מנגו ומייפל / מי-טל


חומרים
שוקי עוף טרי (כרעיים + רגל)
מנגו
פלפל חריף אדום
תבלין גריל עוף
נענע
פלפל
מלח גס
פלפל אנגלי
סירופ מייפל
שום
שמן זית
אופן ההכנה
  1. לוקחים את חלקי העוף הטרי ומקים מעצמות.
  2. מניחים בתבנית את חלקי העוף הנקיים.
  3. משמנים את העוף בשמן זית ומפזרים תבלין גריל עוף.
  4. חותכים את השום לחתיכות קטנות ומפזרים על חתיכות העוף ומתחת לעוף.
  5. קוצצים נענע טריה ומפזרים מתחת לעוף ועליו.
  6. מוסיפים פרוסות של פלפל אדום חריף ( בכמות נדיבה ).
  7. ממליחם ומפלפלים.
  8. שופכים קצת מים בתבנית ומכניסים לתנור לכ 20 דקות בחום בינוני.
  9. חותכים את המנגו לפרוסות.
  10. לאחר 20 דקות מוצאים את העוף מהתנור מוסיפים את פרוסות המנגו ומפזרים בנדיבות סירופ מייפל על העוף והמנגו ומכניסים לתנור לעוד כ 10 דקות.
  11. מגישים חם

חזרה