|
|
|
|
לביבות קישואים ופטה
/ אורנה ואלה
|
חומרים
|
500 גרם קישואים עדיף זוקיני (הירוקים כהים) אבל אפשר משני הסוגים |
חופן עלי בזיליקום טריים |
300 גרם גבינת פטה |
2 ביצים קטנות |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- מגררים את הקישואים על פומפיה גסה, שמים במסננת, וממליחים קלות. ממתינים כשעתיים-שלוש עד שכל הנוזלים מתנקזים. סוחטים היטב בעזרת כפות הידיים, ומניחים בקערה.
- קורעים את עלי הבזיליקום ומוסיפים לקערה. מפוררים את הפטה לגושים בינוניים ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. לא מערבבים יותר מידי כדי שישארו גושים של גבינה.
- מטגנים במחבת טפלון שבה מעט שמן, עד להשחמה.
| חזרה | | |