|
|
|
|
פונץ' חורפי
/ אורנה ואלה
|
חומרים
|
1/2 כוס סוכר |
1/2 כוס מים |
פיסת ג'ינג'ר טרי באורך 3 ס"מ קצוצה |
1 תפוח עץ קלוף וחתוך לקוביות |
1 אגס קלוף וחתוך לקוביות |
1 תפוז חתוך עם הקליפה לקוביות קטנטנות ללא הגרעינים |
1 מקל קינמון |
בקבוק יין אדום טוב |
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי |
1/4-3/4 כוס וודקה |
אופן ההכנה |
- בסיר קטן, מרתיחים את הסוכר עם המים. כשהסוכר נמס, מוסיפים את הג'ינג'ר, הפירות, והקינמון. מבשלים כ- 10 דקות, עד שמתקבל סירופ קל.
- מוסיפים את היין ואת מיץ התפוזים ומבשלים עד סף רתיחה. מוסיפים את הוודקה, על פי החוזק שרוצים. מורידים מהאש, וממתינים מעט לפני ששותים, פונץ' לא צריך לשתות רותח.
| חזרה | | |