|
|
|
|
קציצות עדשים ובורגול
/ סוזאנה
|
חומרים
|
1 כוס עדשים כתומות |
1 כוס בורגול |
1 בצל גדול |
1/4 כוס שמיר קצוץ |
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה |
1 כפית פפריקה אדומה |
1/2 כפית כמון |
2 כפות רסק עגבניות |
אופן ההכנה |
- בוררים את העדשים, שמים בסיר עם שתי כוסות מים ומבשלים כרבע שעה. מוסיפים את הבורגול, מכבים את האש, וממתינים כעשר דקות.
- קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בקצת שמן עד להזהבה.
- מוסיפים את הבצל המטוגן ואת שאר החומרים. מערבבים היטב ומתקנים תיבול אם צריך.
- יוצרים מהתערובת קציצות ומגישים.
| חזרה | | |