שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קציצות עדשים ובורגול / סוזאנה


חומרים
1 כוס עדשים כתומות
1 כוס בורגול
1 בצל גדול
1/4 כוס שמיר קצוץ
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כפית פפריקה אדומה
1/2 כפית כמון
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
  1. בוררים את העדשים, שמים בסיר עם שתי כוסות מים ומבשלים כרבע שעה. מוסיפים את הבורגול, מכבים את האש, וממתינים כעשר דקות.
  2. קוצצים את הבצל ומטגנים אותו בקצת שמן עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הבצל המטוגן ואת שאר החומרים. מערבבים היטב ומתקנים תיבול אם צריך.
  4. יוצרים מהתערובת קציצות ומגישים.
חזרה