שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט שום / נוואל אבו גוש מתוך הספר "בישול ערבי ארץ ישראלי"


חומרים
3 עגבניות
3 פלפלים ירוקים חריפים
2 ראשי שום קצוצים דק
1 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 כוס מיץ לימון טרי
1/4 כוס שמן זית כתית
1/4 כפית מלח
אופן ההכנה
  1. חותכים את הפלפלים והעגבניות לקוביות קטנות.
  2. מוסיפים את השום, הפטרוזיליה, מיף הלימון, שמן הזית והמלח.
  3. מערבבים לכדי תערבות אחידה.
  4. מקשטים בכמה עלי פטרוזיליה ומגישים.
חזרה