שלח להדפסה  
עוף

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוף במיונז / רוית זגיר


חומרים (5 מנות)
5 נתחי עוף לבחירה
2 כפות מיונז
קורט מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 חבילה פירורי לחם
1/2 חבילה שומשום
אופן ההכנה
  1. בצלחת אחת מערבבים את המיונז + מלח + פלפל שחור. בצלחת השניה פירורי לחם ושומשום.
  2. מורחים את חתיכות העוף במיונז ולאחר מכן עוטפים אותם בפירורי הלחם.
    ומכניסים לתנור 180 מעלות עד שהם משחימים בערך 3/4 שעה

חזרה