|
|
|
|
עוגת פרג
/ שירי צרויה
|
חומרים
|
3 ביצים |
1.25 כוסות סוכר |
1 מרגרינה |
3 כוסות קמח |
1.5 כוסות אבקת סוכר |
100 גרם פרג טחון |
1.5 כוסות חלב |
אופן ההכנה |
- מערבבים יחד את 3 הביצים, הסוכר והמרגרינה בכף.
- מערבבים את הקמח ואבקת הסוכר ולאחר מכן מעבירים לתערובת של הביצים.
- מרתיחים בסיר את הפרג והחלב. כאשר זה רותח להכניס לתערובת .
- להכניס לתנור בחום בנוני בתבנית 26 או תבנית חד פעמית מרובעת בגודל בנוני.
| חזרה | | |