שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגת פרג / שירי צרויה


חומרים
3 ביצים
1.25 כוסות סוכר
1 מרגרינה
3 כוסות קמח
1.5 כוסות אבקת סוכר
100 גרם פרג טחון
1.5 כוסות חלב
אופן ההכנה
  1. מערבבים יחד את 3 הביצים, הסוכר והמרגרינה בכף.
  2. מערבבים את הקמח ואבקת הסוכר ולאחר מכן מעבירים לתערובת של הביצים.
  3. מרתיחים בסיר את הפרג והחלב. כאשר זה רותח להכניס לתערובת .
  4. להכניס לתנור בחום בנוני בתבנית 26 או תבנית חד פעמית מרובעת בגודל בנוני.

חזרה