|
|
|
|
דלעת עם אורז
/ איריס ז'ורלט
|
חומרים
|
2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות של 1*1 ס"מ |
2 כוסות אורז פרסי או יפני |
4 כפות סוכר |
מלח ופלפל |
3 כפות שמן סויה |
אופן ההכנה |
- מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הדלעת תוך כדי בחישה 3-4 דקות.
- מוסיפים את האורז ומטגנים-מערבבים עוד 3 דקות. מתבלים במלח, פלפל וסוכר.
- מוסיפים 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה, בסיר מכוסה. מקטינים את האש, ומבשלים עוד 20 דקות. לא נוגעים יותר בתבשיל עד סיום הבישול.
- לאחר תום הבשיול, מסירים את הסיר מהכיריים ולא פותחים את המכסה במשך 20 דקות.
| חזרה | | |