שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

דלעת עם אורז / איריס ז'ורלט


חומרים
2 כוסות דלעת חתוכה לקוביות של 1*1 ס"מ
2 כוסות אורז פרסי או יפני
4 כפות סוכר
מלח ופלפל
3 כפות שמן סויה
אופן ההכנה
  1. מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הדלעת תוך כדי בחישה 3-4 דקות.
  2. מוסיפים את האורז ומטגנים-מערבבים עוד 3 דקות. מתבלים במלח, פלפל וסוכר.
  3. מוסיפים 4 כוסות מים ומביאים לרתיחה, בסיר מכוסה. מקטינים את האש, ומבשלים עוד 20 דקות. לא נוגעים יותר בתבשיל עד סיום הבישול.
  4. לאחר תום הבשיול, מסירים את הסיר מהכיריים ולא פותחים את המכסה במשך 20 דקות.






חזרה