|
|
|
|
בצלצלי שאלוט מזוגגים
/ אבי שטייניץ
|
חומרים (6 מנות)
|
400 גרם בצלצלי שאלוט קלופים (או בצלים יבשים, קטנים מאד) |
1 כף חמאה |
3 כפות סוכר חום |
1/4 כוס יין לבן |
מלח |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
- ממיסים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצלצלים ומטגנים עד שהם משחימים קלות. מטלטלים את המחבת והופכים בה את הבצלים כל זמן הטיגון.
- מוסיפים למחבת את הסוכר והיין ומערבבים עד שנוצר קרמל. מעבירים לתבנית קטנה, מתבלים במעט מלח ומכסים ברדיד אלומיניום. אופים 15-30 דקות (תלוי בגודל הבצלים), עד שהבצלים מתרככים.
| חזרה | | |