|
|
|
|
בצלים ירוקים בעטיפה פריכה
/ בני סיידא
|
חומרים
|
1 כוס קמח לבן |
1 כף שמן זית |
1 ביצה |
מלח ופלפל שחור טחון טרי |
3/4 כוס בירה לבנה |
שמן לטיגון עמוק |
12 בצלים ירוקים נקיים |
אופן ההכנה |
- מערבבים בקערה את הקמח, השמן והביצה, ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את הבירה בהדרגה, תוך כדי טריפה מתמדת, עד שנוצרת בלילה סמיכה.
- מחממים שמן לטיגון עמוק, טובלים את הבצלים בבלילה ומכניסים לתוך השמן החם. מטגנים עד הזהבה ומגישים חם עם רוטב מיונז או עם סלסה חריפה.
| חזרה | | |