שלח להדפסה  
ירקות וקטניות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בצלים ירוקים בעטיפה פריכה / בני סיידא


חומרים
1 כוס קמח לבן
1 כף שמן זית
1 ביצה
מלח ופלפל שחור טחון טרי
3/4 כוס בירה לבנה
שמן לטיגון עמוק
12 בצלים ירוקים נקיים
אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערה את הקמח, השמן והביצה, ומתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים את הבירה בהדרגה, תוך כדי טריפה מתמדת, עד שנוצרת בלילה סמיכה.
  2. מחממים שמן לטיגון עמוק, טובלים את הבצלים בבלילה ומכניסים לתוך השמן החם. מטגנים עד הזהבה ומגישים חם עם רוטב מיונז או עם סלסה חריפה.

חזרה