שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

דג בגריל ברוטב אורגנו ושום / חנוך בר שלום


חומרים
8 נתחי פילה דג טרי (שד הים, לוקוס, בס או דניס) במשקל של כ-200 גרם כל אחד
שמן זית למריחה
לרוטב:
2/3 כוס עלי אורגנו טריים
1/3 כוס עלי פטרוזיליה
5 שיני שום
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל
4 לימונים חצויים
אופן ההכנה
  1. מכניסים למעבד מזון את מרכיבי הרוטב, למעט הלימונים, ומעבדים למחית חלקה.
  2. מורחים את הדגים במעט שמן זית וצולים על הגריל 3 דקות מכל צד.
  3. מעבירים לצלחת הגשה ומניחים אותם כשהעור כלפי מטה. מורחים את הרוטב על הדגים ומגישים עם חצאי לימונים.

חזרה