|
|
|
|
דג בגריל ברוטב אורגנו ושום
/ חנוך בר שלום
|
חומרים
|
8 נתחי פילה דג טרי (שד הים, לוקוס, בס או דניס) במשקל של כ-200 גרם כל אחד |
שמן זית למריחה |
לרוטב: |
2/3 כוס עלי אורגנו טריים |
1/3 כוס עלי פטרוזיליה |
5 שיני שום |
1/2 כוס שמן זית |
מלח ופלפל |
4 לימונים חצויים |
אופן ההכנה |
- מכניסים למעבד מזון את מרכיבי הרוטב, למעט הלימונים, ומעבדים למחית חלקה.
- מורחים את הדגים במעט שמן זית וצולים על הגריל 3 דקות מכל צד.
- מעבירים לצלחת הגשה ומניחים אותם כשהעור כלפי מטה. מורחים את הרוטב על הדגים ומגישים עם חצאי לימונים.
| חזרה | | |