שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אוכף טלה בדבש ורוזמרין / שישי דרעי


חומרים
2 אוכפי טלה ללא עצמות
4 כפות דבש
2 שיני שום כתוש
1 כף רוזמרין טרי, קצוץ
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל 220 מעלות צלזיוס.
  2. מטגנים את האוכפים במחבת חמה עד שישחימו.
  3. מערבבים את שאר החומרים ומורחים אותם על האוכפים.
  4. צולים בתנור כ 12 דקות. מוציאים מהתנור וממתינים 10 דקות. פורסים ומגישים.

חזרה