שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גלידת מנגו ברוטב מנגו / בני סיידא


חומרים (6 מנות)
800 גרם מנגו חתוך לקוביות
1.5 כוסות סוכר
2 חלבונים
2 גביעים שמנת חמוצה
לרוטב:
1/2 ק"ג מנגו חתוך לקוביות
3 כפות סוכר
3/4 כוס נקטר מנגו
4 כפות ליקר כלשהו
אופן ההכנה
  1. מכינים את הגלידה: מעבדים במעבד מזון את המנגו, הסוכר והחלבונים, עד שמתקבלת מחית חלקה. מעבירים לקערה, מוסיפים את השמנת ומערבבים קלות לקבלת תערובת אחידה.
  2. מאחסנים את הקערה במקפיא, עד שהתערובת קופאת למחצה. מוציאים מהמקפיא, מעבירים למערבל ומקצפים במשך 2 דקות. מעבירים חזרה לקערה ומאחסנים בתא ההקפאה עד להגשה. רצוי להכין את הגלידה יום לפני ההגשה.
  3. מעבדים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון לרוטב חלק. מקררים היטב. מגישים את הגלידה עם הרוטב הקר.

חזרה