|
|
|
|
גלידת מנגו ברוטב מנגו
/ בני סיידא
|
חומרים (6 מנות)
|
800 גרם מנגו חתוך לקוביות |
1.5 כוסות סוכר |
2 חלבונים |
2 גביעים שמנת חמוצה |
לרוטב: |
1/2 ק"ג מנגו חתוך לקוביות |
3 כפות סוכר |
3/4 כוס נקטר מנגו |
4 כפות ליקר כלשהו |
אופן ההכנה |
- מכינים את הגלידה: מעבדים במעבד מזון את המנגו, הסוכר והחלבונים, עד שמתקבלת מחית חלקה. מעבירים לקערה, מוסיפים את השמנת ומערבבים קלות לקבלת תערובת אחידה.
- מאחסנים את הקערה במקפיא, עד שהתערובת קופאת למחצה. מוציאים מהמקפיא, מעבירים למערבל ומקצפים במשך 2 דקות. מעבירים חזרה לקערה ומאחסנים בתא ההקפאה עד להגשה. רצוי להכין את הגלידה יום לפני ההגשה.
- מעבדים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון לרוטב חלק. מקררים היטב. מגישים את הגלידה עם הרוטב הקר.
| חזרה | | |