שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אבטיח עם מטבל חריף / פיליס גלזר

מתכון לאירוח מדרום ארה"ב, בעזרת טיפ מקסיקני מעבר לגבול. במקור מכינים את המטבל הפיקנטי הזה עם מיץ ליים, בן-דוד של הלימון, שאצלנו בנמצא רק לקראת הסתיו.


חומרים
2 ק"ג אבטיח טרי ומתוק, חתוך לקוביות (קר מאוד)
1 כוס מיץ לימון טרי מסונן
2 כפות טקילה (לפי הטעם)
1/2 כפית מלח
1/4 כפית רוטב טבסקו (או יותר, לפי הטעם)
אופן ההכנה
1. בקערה המתאימה להגשת מטבל מערבבים מיץ לימון, טקילה,
    מלח וטבסקו. טועמים ומתבלים לפי הטעם.
2. מסדרים את האבטיח על מגש ומגישים עם המטבל באמצע. לא לשכוח מזלגות קטנים!

חזרה