שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קולי עגבניות / אביבית פריאל


חומרים
1/4 כוס שמן זית
6 עגבניות בשלות, חתוכות לרבעים
6 עלי בזיליקום קצוצים
10 גרם חמאה
מעט סוכר
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן בסיר רחב מעל להבה נמוכה. מוסיפים את העגבניות והבזיליקום ומאדים 5 דקות. מוסיפים את החמאה בעדינות תוך ערבוב ומתבלים.
  2. מרסקים את העגבניות המבושלות במעבד מזון, ומעבירים דרך מסננת דקה. מצננים ומגישים כרוטב עגבניות קר.



חזרה