|
|
|
|
סלט תאנים וחזה אווז
/ השף ירון עמר
|
חומרים
|
500 גרם תאנים |
2 חזה אווז טרי |
100 גרם שבבי גבינת פרמזן |
3 כפות שמן זית |
2 כפות חומץ בלסמי |
מלח ופלפל |
2 ראשי חסה מסולסלת |
200 גרם עלי בייבי מיקס |
אופן ההכנה |
- מחממים מחבת, "סוגרים" את חזה האווז (מתחילים מהצד עם השומן) במשך כ- 2 דק' מכל צד.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות למשך 4 דקות.
- חותכים את התאנים לרבעים. מתבלים את החסות ועלי הבייבי בשמן זית, בלסמי מלח ופלפל.
- פורסים את חזה האווז לפרוסות דקות לרוחב. מניחים על תערובת החסות את התאנים, חזה האווז ושבבי הפרמזן.
| חזרה | | |