שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט תאנים וחזה אווז / השף ירון עמר


חומרים
500 גרם תאנים
2 חזה אווז טרי
100 גרם שבבי גבינת פרמזן
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
מלח ופלפל
2 ראשי חסה מסולסלת
200 גרם עלי בייבי מיקס
אופן ההכנה
  1. מחממים מחבת, "סוגרים" את חזה האווז (מתחילים מהצד עם השומן) במשך כ- 2 דק' מכל צד.
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות למשך 4 דקות.
  3. חותכים את התאנים לרבעים. מתבלים את החסות ועלי הבייבי בשמן זית, בלסמי מלח ופלפל.
  4. פורסים את חזה האווז לפרוסות דקות לרוחב. מניחים על תערובת החסות את התאנים, חזה האווז ושבבי הפרמזן.

 

חזרה