שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כבדי עוף ותמרים חרוכים / השף ירון עמר


חומרים
500 גרם כבדי עוף
6 בצלי שאלוט
250 גרם תמר ירדן מגולען
100 מ"ל יין מרסלה (יין קינוח איטלקי)
שמן טיגון
1 כף סוכר חום
מלח
פלפל שחור גרוס
100 מ"ל יין אדום
אופן ההכנה
  1. מנקים את הכבדים. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל.
  2. כשהבצל מזהיב מוסיפים את הכבדים ומטגנים תוך ערבוב. כשהכבדים כמעט מוכנים מוסיפים את התמרים, הסוכר החום, המרסלה ויין אדום. ממליחים ומפלפלים.
  3. ממשיכים לבשל על אש קטנה מספר דקות, עד שהנוזלים מצטמצמים מעט.

 

חזרה