|
|
|
|
סלט טבולה
/ אריק חכימי וגרסיה גרגו
|
חומרים (8 מנות)
|
1 כוס בורגול דק |
1/2 כוס מיץ לימון טרי |
3 עגבניות אדומות בינוניות, קצוצות דק ככל האפשר |
2 חבילות פטרוזיליה קצוצה דק |
1/4 חבילת נענע קצוצה דק |
3 בצלים ירוקים קצוצים דק ככל האפשר |
1/4 כוס שמן זית |
1 כף מלח |
1 כפית פלפל שחור |
1/2 כפית פפריקה חריפה |
עלי פטרוזיליה לקישוט |
אופן ההכנה |
- שוטפים את הבורגול מספר פעמים, מסננים מהנוזלים ומשרים במיץ הלימון לחצי שעה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומגישים בצלחת מקושטת בפטרוזיליה.
| חזרה | | |