|
|
|
|
קבב בקר
/ חנוך בר שלום
|
חומרים
|
600 גרם פלדה בקר |
400 גרם קשתית בקר (שפונדרה) |
4 שיני שום כתושות |
1/2 כפית פלפל שחור |
1/2 כפית פלפל שחור |
1/2 כפית מלח |
1/2 כפית מלח |
2 כפיות אבקת סודה מהולה בחצי כוס מים פושרים |
2 כפיות אבקת סודה מהולה בחצי כוס מים פושרים |
אופן ההכנה |
1. טוחנים את הבשרים ומערבבים פנימה את כל המרכיבים למעט הסודה המהולה. 2. מוסיפים את הסודה תוך ערבוב, עוטפים ומאחסנים במקרר למשך הלילה. 3. צרים מהבשר כ 25 גלילים צרים וארוכים, מניחים על הגריל וצולים 3-4 דקות מכל צד.
| חזרה | | |