שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב בקר / חנוך בר שלום


חומרים
600 גרם פלדה בקר
400 גרם קשתית בקר (שפונדרה)
4 שיני שום כתושות
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית מלח
1/2 כפית מלח
2 כפיות אבקת סודה מהולה בחצי כוס מים פושרים
2 כפיות אבקת סודה מהולה בחצי כוס מים פושרים
אופן ההכנה
1. טוחנים את הבשרים ומערבבים פנימה את כל המרכיבים למעט הסודה המהולה.
2. מוסיפים את הסודה תוך ערבוב, עוטפים ומאחסנים במקרר למשך הלילה.
3. צרים מהבשר כ 25 גלילים צרים וארוכים, מניחים על הגריל וצולים 3-4 דקות מכל צד.

חזרה