|
|
|
|
ברבוניות ממולאות ועטופות בעלי גפן
/ אביבית פריאל
|
חומרים
|
6 ברבוניות טריות ומנוקות, כ-250 גרם כל אחת |
12 עלי גפן משומרים או טריים וחלוטים |
למלית: |
3 עגבניות טריות וקצוצות |
3 כפות פטרוזיליה קצוצה |
2 כפות ריחן קצוץ |
3 שיני שום כתוש |
1 פילה אנשובי קצוץ (לא הכרחי) |
מלח |
פלפל |
אופן ההכנה |
1. מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הברבוניות. 2. עוטפים כל דג בשני עלי גפן, מורחים בשמן זית וצולים על הגריל כ 3 דקות מכל צד.
| חזרה | | |