שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ברבוניות ממולאות ועטופות בעלי גפן / אביבית פריאל


חומרים
6 ברבוניות טריות ומנוקות, כ-250 גרם כל אחת
12 עלי גפן משומרים או טריים וחלוטים
למלית:
3 עגבניות טריות וקצוצות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות ריחן קצוץ
3 שיני שום כתוש
1 פילה אנשובי קצוץ (לא הכרחי)
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את הברבוניות.
2. עוטפים כל דג בשני עלי גפן, מורחים בשמן זית וצולים על הגריל כ 3 דקות מכל צד.

חזרה