|
|
|
|
בצל בבלסמי
|
חומרים
|
1 ק"ג בצלים סגולים קטנים שטופים ולא קלופים |
4 שיני שום פרוס |
4-5 ענפי טימין |
1/4 כוס שמן זית |
מלח ופלפל |
1/2 כוס חומץ בלסמי |
1 כוס יין אדום |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס.
- מסירים מהבצלים את הקצה עם השורש וחורצים צלב עמוק בצד השני של כל בצל.
- מניחים את הבצלים בתבנית אפייה. מכינים תערובת משאר החומרים ויוצקים על הבצלים ומסביבם.
- מכסים ואופים בתנור 40 דקות או עד שהבצלים רכים. מסירים את המכסה, מנמיכים את החום ל 150 מעלות, מוסיפים מים ואופים עד שהבצל מקבל צבע קרמלי.
| חזרה | | |