שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בצל בבלסמי


חומרים
1 ק"ג בצלים סגולים קטנים שטופים ולא קלופים
4 שיני שום פרוס
4-5 ענפי טימין
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל
1/2 כוס חומץ בלסמי
1 כוס יין אדום
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור ל 180 מעלות צלזיוס.
  2. מסירים מהבצלים את הקצה עם השורש וחורצים צלב עמוק בצד השני של כל בצל.
  3. מניחים את הבצלים בתבנית אפייה. מכינים תערובת משאר החומרים ויוצקים על הבצלים ומסביבם.
  4. מכסים ואופים בתנור 40 דקות או עד שהבצלים רכים. מסירים את המכסה, מנמיכים את החום ל 150 מעלות, מוסיפים מים ואופים עד שהבצל מקבל צבע קרמלי.

חזרה