|
|
|
|
בלינצ'ס גבינה ברוטב מנגו
/ בני סיידא
|
חומרים
|
לבלילה: |
1.5 כוסות קמח |
1.5 כוסות חלב |
60 גרם חמאה מומסת |
4 ביצים |
2 כפות ברנדי |
2 כפות סוכר |
קורט מלח |
למלית: |
50 גרם צימוקים בהירים |
4 כפות ליקר תפוזים |
3 חלמונים |
3/4 כוס סוכר |
500 גרם גבינת מסקרפונה |
לרוטב: |
1 קופסא שימורי מנגו |
אופן ההכנה |
- המלית: שורים את הצימוקים בליקר למשך שעה. מקציפים את החלמונים עם הסוכר לקרם תפוח ובהיר. מוסיפים את המסקרפונה ומקציפים כחצי דקה. מוסיפים את הליקר ואת הצימוקים ומערבבים ידנית. מקררים כ-3 שעות.
- הרוטב: שמים במעבד מזון את שימורי המנגו, ללא הנוזלים ומעבדים למחית. שומרים במקרר.
- הבלינצ'ס: מערבבים בקערה את כל חומרי הבלינצ'ס ללילה חלקה. משהים כחצי שעה.
- מחממים מעט חמאה במחבת ומטגנים מהבלילה 12 חביתיות, משני הצדדים, עד הזהבה.
- ממלאים את החביתיות, מגלגלים ומגישים יחד עם רוטב המנגו.
| חזרה | | |