שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרוסטיני משמשים טריים ורוקפור / יעל גרטי


חומרים
1 באגט
5 משמשים טריים
100 גרם גבינה כחולה (רוקפור, דנאבלו וכו')
פלפל שחור גרוס גס
שמן זית
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום 180 מעלות.
  2. חותכים את הבאגט לפרוסות דקות, בעובי 1/2 עד 1 ס"מ. מושחים כל פרוסה בשמן זית בעזרת מברשת ומניחים בתבנית תנור גדולה, פרוסה לצד פרוסה.
  3. מכניסים את פרוסות הבאגט המשוחות בשמן זית לתנור, לאפיה בת עשר דקות, עד להזהבה. מוצאים ומצננים מעט.
  4. מפוררים את גבינת הרוקפור בקערית. חותכים את המשמשים לפרוסות דקות.
  5. מניחים על גבי כל פרוסת באגט פרורי רוקפור אחדים, פרוסת משמש דקיקה ומסדרים שוב בתבנית. מזליפים שמן זית בעדינות ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס גס. מכניסים שוב לתנור לאפיה בת חמש עד עשר דקות, עד שהגבינה נמסה כמעט לגמרי והמשמש התרכך. מגישים מיד. ניתן להגיש מעל סלט ירוק.

 

חזרה