שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

אפרסקים בקוקוס וזנגביל מסוכר / פיליס גלזר


חומרים
החומרים (לכל מנה):
1 אפרסק גדול ובשל
נקטר (עדיף תרכיז נקטר) אפרסק או אגס
קוקוס
זנגביל מסוכר קצוץ
אופן ההכנה
  1. חוצים ומגלענים את האפרסק ומניחים בקערה קטנה. יוצקים מלמעלה מעט מהנקטר (אם משתמשים בתרכיז, מדללים מעט). מפזרים מלמעלה קוקוס וזנגביל מסוכר קצוץ. אפשר גם להגיש עם תערובת שמנת מתוקה ותרכיז או נקטר.

 

 

חזרה