|
|
|
|
ג'ורייבה
/ אריק חכימי וגרסיה גרגו
עוגיות עם פיסטוק.
|
חומרים
|
200 גרם חמאה או מרגרינה |
1 כוס אבקת סוכר |
1 שקית סוכר וניל |
1 שקית אבקת אפייה |
4 כוסות קמח |
2 כפות שמן |
75 גרם פיסטוק חלבי קלוף |
אופן ההכנה |
- מקציפים את החמאה, אבקת הסוכר, סוכר הווניל ואבקת האפייה עד שמתקבל קרם תפוח ובהיר. מוסיפים את הקמח והשמן בהדרגה ומערבבים עד שנוצר בצק. עוטפים בניילון נצמד ומשהים כשעתיים במקרר.
- מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס) ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קורצים מהבצק עיגולים קטנים. עושים בכל עוגיה גומה קטנה ונועצים בה פיסטוק. אופים כ 20 דקות.
| חזרה | | |