שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בשר ופלפלים / דליה פן-לרנר


חומרים (4 מנות)
3-2 כפות שמן
1 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות גדולות
1 פלפל ירוק כהה חתןך לקוביות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
4 עגבניות בשלות קלופות וקצוצות
3-2 פלפלונים חריפים פרוסים (ללא הגרעינים)
3-2 פלפלונים ארוכים בחריפות בינונית, שלמים
5 שיני שום קצוצות
2 בצלים קצוצים
1 עלה דפנה
1 כפית כמון (לא הכרחי)
מלח ופלפל
1 כוס מרק צח
אופן ההכנה
1. משחימים את נתחי הבשר במחבת, במעט שמן. מעבירים לסיר.
2. באותה המחבת מאדים את הירקות במעט שמן, עד שהם מתרככים ומזהיבים. מתבלים ומוסיפים לסיר הבשר.
3. יוצקים לסיר את המרק, מערבבים ומכסים. מבשלים על אש נמוכה
כשעתיים, או עד שהבשר רך. מתבלים שוב.

חזרה