שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

גבינה מטוגנת


חומרים (4 מנות)
4 פרוסות בעובי 1 ס"מ של גבינה צפתית טובה
1 כוס קמח
2 ביצים
2 כפות חלב
1 כוס פירורי לחם
1 כף אורגנו יבש
פלפל שחור טרי
שמן זית לטיגון
לימון טרי להגשה
אופן ההכנה
  1. טורפים בקערית את הביצים עם החלב.
  2. מערבבים את פירורי הלחם עם האורגנו ומניחים בצלחת שטוחה.
  3. מתבלים את הקמח בפלפל ומלח ומניחים בצלחת שטוחה.
  4. מחממים את השמן במחבת רחבה.
  5. טובלים את הגבינה בקמח, מנערים עודפים, משם לביצה ובסוף לפירורי הלחם.
  6. מטגנים בשמן מעל להבה בינונית עד שפירורי הלחם מזהיבים. מספיגים על מגבות נייר ומגישים מיד, חם עם לימון ליד.

חזרה