|
|
|
|
גבינה מטוגנת
|
חומרים (4 מנות)
|
4 פרוסות בעובי 1 ס"מ של גבינה צפתית טובה |
1 כוס קמח |
2 ביצים |
2 כפות חלב |
1 כוס פירורי לחם |
1 כף אורגנו יבש |
פלפל שחור טרי |
שמן זית לטיגון |
לימון טרי להגשה |
אופן ההכנה |
- טורפים בקערית את הביצים עם החלב.
- מערבבים את פירורי הלחם עם האורגנו ומניחים בצלחת שטוחה.
- מתבלים את הקמח בפלפל ומלח ומניחים בצלחת שטוחה.
- מחממים את השמן במחבת רחבה.
- טובלים את הגבינה בקמח, מנערים עודפים, משם לביצה ובסוף לפירורי הלחם.
- מטגנים בשמן מעל להבה בינונית עד שפירורי הלחם מזהיבים. מספיגים על מגבות נייר ומגישים מיד, חם עם לימון ליד.
| חזרה | | |