שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב פרג / פיליס גלזר

מתאים לתיבול סלטים.


חומרים
1/4 כוס דבש או גרגרי סוכר טבעי בהיר (דמררה)
1/2 כוס שמן חמניות
5 כפות חומץ בן יין לבן או הדרים
1 בצל ירוק בינוני
1/2 כפית מלח
1/2 כפית חרדל דיז'ון, רצוי ללא חומר משמר
1 קורט טרגון יבש או קצת יותר טרי (לא הכרחי)
2 כפיות פרג
אופן ההכנה
מערבבים בממחה את כל החומרים לרוטב, חוץ מהפרג. בוחשים פנימה את הפרג, ומעבירים לצנצנת עם מכסה לספיגת הטעמים.
חזרה