שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

כריך בשר / חנוך בר-שלום


חומרים (4 מנות)
8 פרוסות לחם שחור
150 גרם כתף בקר מעושן פרוס
50 גרם חזה הודו מפולפל פרוס
4 פלפלים אדומים קלויים וקלופים
2 תאנים מיובשות קצוצות גס
לממרח:
50 גרם מרגרינה בטעם חמאה או חמאה רכה
50 גרם זיתים שחורים מגולענים וקצוצים
2 כפות זעתר טרי קצוץ
2 שיניים שום כתוש
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. מכינים את הממרח: מערבבים את המרגרינה, הזיתים, הזעתר והשום. מתבלים בפלפל שחור.
  2. מורחים את פרוסות הלחם בממרח ומניחים מעל כל אחת מ 4 פרוסות הלחם פרוסות בקר מעושן וחזה הודו. מניחים מעל הבשר פלפל קלוי ומפזרים מעל מעט מהתאנים הקצוצות. מכסים בפרוסת לחם ומגישים.

חזרה