|
חומרים (4 מנות)
|
8 פרוסות לחם שחור |
150 גרם כתף בקר מעושן פרוס |
50 גרם חזה הודו מפולפל פרוס |
4 פלפלים אדומים קלויים וקלופים |
2 תאנים מיובשות קצוצות גס |
לממרח: |
50 גרם מרגרינה בטעם חמאה או חמאה רכה |
50 גרם זיתים שחורים מגולענים וקצוצים |
2 כפות זעתר טרי קצוץ |
2 שיניים שום כתוש |
פלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- מכינים את הממרח: מערבבים את המרגרינה, הזיתים, הזעתר והשום. מתבלים בפלפל שחור.
- מורחים את פרוסות הלחם בממרח ומניחים מעל כל אחת מ 4 פרוסות הלחם פרוסות בקר מעושן וחזה הודו. מניחים מעל הבשר פלפל קלוי ומפזרים מעל מעט מהתאנים הקצוצות. מכסים בפרוסת לחם ומגישים.
|
חזרה |