שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק רגל תימני / בני סיידא מתוך הספר 'רק מרק'

המרק מכיל עצמות מח ועצמות סוכר ומתובל בחוואייג'. רצוי להכין את המרק יום קודם ולהגשו עם פיתה תימנית, סחוג, ואם אוהבים - עם חילבה.


חומרים (7 מנות)
1/4 כוס שמן
1.5 ק"ג עצמות מח ועצמות סוכר
10 כוסות מים
2 שורש סלרי חתוכים לקוביות
1 שורש פטרוזיליה חתוך לקוביות
3 בצלים קצוצים דק
10 שיני שום קלופות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כף גדושה חוואייג' למרק
מלח ופלפל שחור
1 עגבניה קלופה וקצוצה דק
1 כף רסק עגבניות
אופן ההכנה
  1. מחממים בסיר כבד וגדול את השמן, מוסיפים את העצמות ומשחימים. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שנוצר על פני המרק.
  2. מוסיפים לסיר את שאר המרכיבים, מכסים ומבשלים על אש קטנה ביותר כ-3 שעות. טועמים ומשפרים תיבול. מגישים חם.
חזרה