שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות שקדים ושוקולד / מתוך הספר 'טעם של פסח' מאת אביגיל מייזליק

זמן הכנה: 20 דקות

זמן אפייה: 10 דקות לכל תבנית


חומרים (25 מנות)
3 חלבונים
2 שקיות (200 גרם) אבקת סוכר
200 גרם שקדים טחונים
100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
2 תבניות התנור, מרופדות בנייר אפייה משומן
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום נמוך (140 צ.). מקציפים את החלבונים לקצף יציב ומוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר. מקפלים פנימה את השקדים והשוקולד לקבלת תערובת אחידה.
  2. בעזרת כפית או שק זילוף (אפשר גם להכניס לניילון ולגזור את הקצה) מערימים עוגיות בצורת גבעות קטנות על נייר האפייה שבתבנית. אופים כ-10 דקות, עד שקצות העוגיות משחימים. מוציאים ומצננים.
חזרה