שלח להדפסה  
ארוחות בוקר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חביתת אפונה ובצל / חנוך (חני)פרבר


חומרים (4 מנות)
300 גרם אפונה טרייה חתוכה לפיסות עם הקליפה, או כמות זהה של אפונה קפואה
6 בצלים ירוקים קצוצים
1/4 כוס שמן זית
8 ביצים
פלפלון חריף קצוץ או פלפל מתוק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. מטגנים בשמן את האפונה, הבצל והפלפל כ 10 דקות, עד שהירקות רכים.
  2. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב (כמו חביתה ‘מקושקשת‘). מתבלים ומגישים כשהביצים מתייצבות אך לא מתייבשות.


חזרה