|
|
|
|
חביתת אפונה ובצל
/ חנוך (חני)פרבר
|
חומרים (4 מנות)
|
300 גרם אפונה טרייה חתוכה לפיסות עם הקליפה, או כמות זהה של אפונה קפואה |
6 בצלים ירוקים קצוצים |
1/4 כוס שמן זית |
8 ביצים |
פלפלון חריף קצוץ או פלפל מתוק |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- מטגנים בשמן את האפונה, הבצל והפלפל כ 10 דקות, עד שהירקות רכים.
- מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב (כמו חביתה ‘מקושקשת‘). מתבלים ומגישים כשהביצים מתייצבות אך לא מתייבשות.
| חזרה | | |