שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

תפוחי אדמה אפויים ברוזמרין / אבי שטייניץ


חומרים (6 מנות)
4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים
20 גרם חמאה מומסת
שמן זית מאיכות טובה
מלח ופלפל גרוס
עלים מגבעול רוזמרין גדול
אופן ההכנה
  1.  מחממים את התנור לחום בינוני (170 מעלות צלזיוס), ומשמנים תבנית חסינת חום בחמאה המומסת. 
    פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות ומסדרים אותן בתבנית כך שיחפפו מעט זו לזו (כמו קשקשים של דג).
  2. מורחים את הפרוסות בשמן זית משובח, ממליחים ומפלפלים ומפזרים את עלי הרוזמרין.
  3.  אופים כ 20 דקות ומגישים חם.

חזרה