|
|
|
|
לביבות תירס ופרמזן
/ בני סיידא
|
חומרים (20 מנות)
|
3 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם |
1 קופסא (350 גרם) גרגרי תירס משומרים, מסוננים |
2 בצלים ירוקים קצוצים דק |
3 כפות שמיר קצוץ |
6 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת |
3 ביצים |
3 כפות קמח |
מלח ופלפל לבן |
שמן לטיגון |
אופן ההכנה |
- קולפים את תפוחי האדמה ומגררים על מגררת דקה. מניחים בקערה, מוסיפים את התירס ואת שאר המרכיבים ומערבבים. אם הבלילה דלילה מדי מוסיפים עוד קמח.
- מחממים שמן במחבת רחבה, יוצקים למחבת כף גדושה מהבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השומן ומגישים חם.
| חזרה | | |