שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

לביבות תירס ופרמזן / בני סיידא


חומרים (20 מנות)
3 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
1 קופסא (350 גרם) גרגרי תירס משומרים, מסוננים
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
3 כפות שמיר קצוץ
6 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
3 ביצים
3 כפות קמח
מלח ופלפל לבן
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1.  קולפים את תפוחי האדמה ומגררים על מגררת דקה. מניחים בקערה, מוסיפים את התירס ואת שאר המרכיבים ומערבבים. אם הבלילה דלילה מדי מוסיפים עוד קמח.
  2. מחממים שמן במחבת רחבה, יוצקים למחבת כף גדושה מהבלילה ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה. מניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השומן ומגישים חם.

חזרה