קרוסטיני גבינת עזים ואגוזי מלך
/ דליה פן-לרנר
קרוסטיני הן פרוסות לחם קלויות ומתובלות בשמן זית שעליהן עורמים מכל טוב. זהו חטיף איטלקי נהדר שמתאים לכל עת ולכל צרה.
|
חומרים
|
6 פרוסות בגט |
6 פרוסות עבות גבינת עיזים (מהגליל הקטן הארוך) |
2-3 כפות שמן זית |
פלפל שחור גרוס |
6 כפיות אגוזי מלך קלופים, קצוצים גס |
אופן ההכנה |
- קולים את הלחם על צידו האחד בגריל התנור (חום עליון).
- מניחים פרוסת גבינה על כל פרוסת לחם (על הצד הלא קלוי). מזליפים על הגבינה מעט שמן זית ומתבלים בפלפל שחור.
- מכניסים לגריל עד שהגבינה מתחממת ומתרככת, אך לא נמסה.
מוציאים מהתנור וזורים מיד, מעל כל פרוסה, מהאגוזים הקצוצים.
|
חזרה |