שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרוסטיני גבינת עזים ואגוזי מלך / דליה פן-לרנר

קרוסטיני הן פרוסות לחם קלויות ומתובלות בשמן זית שעליהן עורמים מכל טוב. זהו חטיף איטלקי נהדר שמתאים לכל עת ולכל צרה.


חומרים
6 פרוסות בגט
6 פרוסות עבות גבינת עיזים (מהגליל הקטן הארוך)
2-3 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
6 כפיות אגוזי מלך קלופים, קצוצים גס
אופן ההכנה
  1.  קולים את הלחם על צידו האחד בגריל התנור (חום עליון). 
  2. מניחים פרוסת גבינה על כל פרוסת לחם (על הצד הלא קלוי). מזליפים על הגבינה מעט שמן זית ומתבלים בפלפל שחור.
  3. מכניסים לגריל עד שהגבינה מתחממת ומתרככת, אך לא נמסה.
    מוציאים מהתנור וזורים מיד, מעל כל פרוסה, מהאגוזים הקצוצים.


חזרה