שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב סלסה מאבוקדו ומנגו


חומרים
1 מנגו גדול ובשל, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 עגבניה מגורענת וחתוכה לקוביות קטנות
2 בצלים ירוקים קצוצים
1/4 כוס מיץ לימון טרי
1 פלפל אדום חריף יבש וטחון
1 אבוקדו קלוף וחתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל המצרכים, פרט לאבוקדו, בקערה.
  2. מוסיפים את האבוקדו, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

חזרה