שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קרוטונים / ארז קומרובסקי (לחם ארז)

המתכון הוא לקרוטונים מלחם שאור בהיר אך אפשר להשתמש בכל סוג אחר של לחם או חלה. הכמויות בהתאם לטעם.


חומרים
לחם שאור בהיר
שמן זית
מלח גס
שמיר קצוץ דק
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום נמוך- בינוני.
  2. קורעים את הלחם לפיסות קטנות או חותכים לריבועים.
  3. מערבבים בקערה את הלחם עם מעט שמן זית ועם כל שאר המצרכים.
  4. מפזרים על תבנית ומכניסים לתנור. מייבשים היטב ושומרים בכלי אטום.

חזרה